روند و روش اجرا و ساخت یک پروژه ساختمانی در مراحل مختلفی انجام می گیرد که یکی از آن عملیات های ساختمانی، نقشه برداری از ساختمان ها می باشد. نقشه برداری ساختمان یکی از علمی ترین عملیات هایی می باشد که در ساخت یک بنا استفاده می گردد.
به طور کلی خدمات نقشه برداری به دو صورت انجام می گیرد :
مرحله اول که مرحله برداشت است و
مرحله دوم کارشناس به ارائه نتایج میپردازد.
به عبارتی، در مرحله اول مهندس نقشهبردار از وسایل و دستگاههای مانند جی پی اس، تئودولیت و غیره استفاده و دادههایی را برای مرحله دوم جمعآوری کند. در مرحله دوم نتایج به صورت (کیفی) نقشه، مقطع طولی و مقطع عرضی یا به صورت (کمی) جدول و مدلهای رقومی زمین ارائه میشود.
شرکت تهران عمران ، با بیش از یک دهه خدمت در راستای ساختمان سازی و خدمات نقشه برداری در تهران ، توانسته است با جذب رضایت مشتریان خود از شرکت های معتبر و معروف در پایتخت شناخته شود.
تمامی متخصصان و نقشه برداران این شرکت در زمینه نقشه برداری از علم ریاضیات و تجربه عملی بسیار بالایی برخوردار بوده اند و با تکیه بر دانش استفاده از سایر نرم افزار های پیشرفته، طیف گسترده ای از خدمات را در مطلوب ترین حالت ممکن به مشتریان ارائه کرده اند.
تیم تهران عمران ، دارای سابقه درخشان در فضایی حرفه ای مشغول به کار هستند که اطلاعات خود را در دوره های تخصصی شرکت های واردکننده تکونولوژی های جدید به روز می کنند و در اختیار شهروندان تهرانی قرار می دهند.
از مهمترین فعالیت این مجموعه می توان به خدمات نقشه برداری ساختمان در تهران است که در پروژه های عمرانی و ملی به همراه کادری مجرب و به روز شرکت داشته و با تسلط کامل بر روی استانداردهای موجود انواع خدمات در این زمینه را ارائه می دهد.
نقشه برداری زمینی به منظور تعیین شکل و ابعاد و عوارض سطحی زمین با عملیات میدانی به عنوان ژئودزی پایه محسوب می شود. در این روش طول ها، زوایا و اختلاف ارتفاع اندازه گیری شده و با مشخص شدن شکل و ابعاد عوارض نقشه ها ترسیم میشوند.
عملیات صورت گرفته در این نوع نقشه :
• تهیه و محاسبه ی اطلاعات زمینی همانند تعیین موقعیت و جهت یابی، تعیین قبله
• برداشت و اجرای عوارض
• ایجاد شبکه های سطحی و ارتفاعی منطقه
نقشه برداری هوایی ، شاخهای از علوم مهندسی است که به جمع آوری، آماده سازی، ذخیره سازی، پردازش، مدیریت، تحلیل، تلفیق، بازیابی و انتقال دادههای مکان مرجع میپردازد.
معمولاً این عملیات شامل دو مرحله برداشت (یا اندازهگیری و محاسبه) و ارائه نتایج کار است. در مرحله اندازهگیری، از وسایل و دستگاهها (نظیر توتال استیشنها، تئودولیتها، جیپیاس و …) و نیز روشهای مختلفی استفاده میشود تا دادههای لازم برای مرحله دوم بدست آید.
نتایج کار به صورتهای آنالوگ (نقشه، مقاطع طولی و عرضی و…) یا رقومی (مانند جدولها، مدلهای رقمی زمین) ارائه میگردد. امروزه با پیشرفته تر شدن پهپادها و افزایش قابلیت های آنها نقشه برداری هوایی نیز دچار تحولات عظیمی شده است و به دو شیوه انجام می شود.
روش اول با استفاده از عکس ها و تصاویر و سپس پردازش آنها می باشد که به آن فتوگرامتری گفته می شود.
روش دوم با بازتاب نور لیزر که لایدار (Lidar) نامیده میشود. پهپادها و ربات های پرنده هر دو روش را انجام می دهند و بسته به دقت و نوع پروژه روش تعیین می شود.
با بهره گیری از تجهیزات روز نقشه برداری زمینی و نیز نقشه برداران مجرب و متخصص کار خود را ادامه در ت
با وارد کردن تمام داده ها و اطلاعات جی پی اس روی کامپیوتر به شما امکان تعیین مساحت دقیق را می دهد
کلیه عملیات نقشه برداری مسطحاتی و ارتفاعی را با سرعتی بسیار بالا و منطبق بر استانداردهای سازمان نفشه
نقشه برداری املاک بدون سند