همانطور که می دانید برای شروع ساخت و ساز ساختمان و مجتمع های تجاری، مسکونی و اداری در هر پروژه، پس از بررسی های اولیه نیاز به داشتن نقشه ساختمانی است که توسط مهندسین خبره و کاربلد طراحی شده باشد. چرا که کارفرما پس از اتمام نقشه و طراحی ساختمان اقدام به اخذ جواز، برآورد هزینه اجرا، مدت زمان انجام پروژه و عقد قرارداد با پیمانکاران ساختمان می نماید.
خوشبختانه شرکت تهران عمران ، از بهترین شرکت های نقشه کشی ساختمان در تهران محسوب می شود که با تجربه چندین ساله خود ،سایر خدمات عمرانی از جمله نقشه کشی ساختمان تهران را به شما عزیزان ارائه می دهد..
امروزه پیشرفت علم و تکنولوژی در این امر در سطح بسیار حرفه ای و گسترده به کمک نرم افزارهای کامپیوتری پیشرفته در حال انجام است. فرآیند خدمات مهندسی بدین شکل است که در ابتدا نقشه معماری ترسیم می گردد سپس محاسبات سازه و در ادامه نقشه تاسیسات برق و نقشه تاسیسات مکانیک توسط مهندسین مربوطه محاسبه و ترسیم خواهد شد.
نقشه های مختلف ساختمان با توجه به ویژگی ها و ابعاد ساختمان به این شرح می باشد:
قیمت نقشه کشی ساختمان در تهران و دیگر استان ها، به عوامل متعددی بستگی دارد که این عوامل می تواند از شرکتی به شرکت دیگر، از شهری به شهر دیگر و همچنین محلی به محل دیگر متفاوت باشد. ما در این شرکت، پکیج های متفاوتی برای مشتریان در نظر گرفته ایم که می توانند با توجه به هزینه پرداختی، پکیج مورد نظر را انتخاب کنند. سرویس های این پکیج ها شامل مشاوره، طرح مدادی، ترسیم پلان اتودی، نقشه های اجرایی و طراحی سه بعدی نقشه می باشد که وجود و عدم وجود هر یک از این موراد در پکیج ها متفاوت است.
همانگونه که در قسمت های قبل گفته شد، از مهم ترین بخش ها ابتدایی ساخت و ساز یک ساختمان می توان به نقشه کشی ساختمان ها اشاره داشت که این کار می بایست توسط متخصصین وتیم طراحی فوق العاده خبره طراحی شود. یک نقشه کش حرفه ای و ماهر با هنر و ایده های متنوعی که در ذهن خود می پروراند می تواند زمینه احداث یک ساختمان خوب و تکرار ناپذیر را فراهم آورد.
از نیاز های مهم نقشه کشی می توان آشنایی افراد را به استاندارها و قوانین کشی دانست. سپس شناخت وسایل ترسیم نقشه و مهارت داشتن در ترسیم آن را می توان از بخش های مهم دیگر این قسمت به حساب آورد. آشنایی با قواعد تصاویر موازی و پرسپکتیو، مهارت در ترسیم دست آزاد در ارائه نقشه های ساختمانی، آشنایی با سایر اصول و مراحل و استاندارهای اولیه برای طراحی نقشه، شناخت خصوصیات معماری و آشنایی با مصالح مختلف و راهکارهای اجرای ساختمان هاى گوناگون به ویژه ساختمان های بومی، نیروی تجزیه و تحلیل را در مراحل گوناگون را می توان از اجزا مهم نقشه ساختمانی دانست.
از مهم ترین بخش های یک نقشه می توان به پلان اشاره کرد. در پلان نقشه، می توان ابعاد و سایر وضعیت اتاق ها، در و پنجره ها و ... را مشخص نمود. معمولا طراحی پلان با توجه به کاربری که برای ساختمان مشخص می شود متفاوت است.نقشه هایی که برای ویلا در نظر گرفته می شود بسیار متفاوت است با نقشه ای که برای آپارتمان های مسکونی آماده می شود.برای ویلا، بیشتر فضاها بصورت باز و نیمه باز طراحی می شوند.
برای اکثر ساختمانهای چند طبقه پلان تیپ(Typical plan) تهیه می شود به این مفهوم که چند طبقه دارای پلان یکسانی می باشند. از دیگر پلان های معماری می توان به مقطع(section)و نما(elevation) اشاره نمود.
در پلان مقطع، دید از رو به رو و به صورت برش فرضی عمودی ساختمان است. مقطع برای نمایش بخش های حساس داخلی از جمله راه پله، حمام، سرویس بهداشتی و آشپزخانه ترسیم می شود. پلان نما نیز همانطور که از نامش پیداست ، نمای بیرونی ساختمان را از روبه رو به تصویر می کشد و کل نقشه های معماری به دو دسته تقسیم می شوند . دسته فاز یک و دسته فاز ۲.
پس از ترسیم پلان معماری که در فاز یک می باشد، نوبت به تهیه پلان در فاز ۲ می رسد.
در تهیه پلان فاز ۲، جزئیات ساخت و ساز و چگونگی اجرای سازه ها برای مهندسان مشخص می شود و کلیه نظارت های ساخت بر اساس پلان فاز ۲ انجام می گیرد. از جمله مهم ترین آن ها ، به نقشه های
اسکلت ساختمان
پی و ستون ها، دیوارهای برشی و باربر
تیر ریزی سقف
می توان اشاره نمود.
برای احداث هر ساختمان ابتدا باید پی ریزی به درستی انجام گیرد. پی نه تنها نیرو های عمود بر ثقل ساختمان بلکه نیروهای افقی وارد بر ساختمان را نیز به زمین انتقال می دهد و مانع واژگونی ساختمان می گردد.پی های ساختمان معمولاً در زیر دیوارها یا ستون ها قرار می کیرند و نقش اصلی آن انتقال نیرو و همچنین توزیع آن به زمین است. که برای توزیع نیرو سطح پی از اهمیت فوق العاده ای بر خوردار است، سطح پی بستگی به وزن ساختمان و جنس زمین دارد به طوری که هرچه زمین مقاوم تر باشد سطح پی کمتر و بالعکس.
نقشه های تاسیساتی شامل دو نوع نقشه می باشد:
۱- تاسیسات مکانیکی: در نقشه های تاسیسات مکانیکی کلیه نقشه های تهویه و هدایت آب و فاضلاب رسم و کشیده می شود. جزئیات نقشه های تاسیساتی شامل لوله کشی آب سرد و گرم بهداشتی ، لوله کشی سیستم شوفاژ و تهویه مطبوع ، شبکه آب باران و فاضلاب ، کانال های تهویه یا کولر ، لوله کشی موتور خانه می باشد.
۲- تاسیسات برقی: در نقشه های تاسیسات برقی کلیه نقشه های کلید و پریز، سیم کشی های روشنایی، تلفن، سیستم سرمایش و اسپلیت، سیستم های صوتی، جعبه برق، سوکت های برق، تلفن، آنتن ، آیفون، اطفاء حریق، برق اضطراری و موتورخانه مشخص می شود.
همانگونه که گفته شد شرکت عمران تهران یک شرکت پیمانکاری خدمات ساختمان سازی و سایر خدمات عمرانی در تهران می باشد که قادر است تمامی خدمات عمرانی ساختمانی در تهران را در کلیه ساختمان های کلنگی و جدید اجرا سازد. این خدمات عمرانی در تهران به صورت کامل از ۰ تا ۱۰۰ به صورت کنتراتی زیر نظر برترین پیمانکاران ساختمانی و مهندسین انجام می شود.
جهت دریافت سایر خدمات عمرانی فوق در تهران و همکاری با شرکت عمران تهران در راستای خدمات عمرانی ساختمانی می توانید تمام شرایط را در لینک های مربوطه بخوانید.
تنها کافیست با تکیه بر سابقه کاری درخشان شرکت عمران تهران، به ما اعتماد کنید و درخواست خود را در زمینه مربوطه، از طریق دکمه زیر به ثبت رسانید. پس از ثبت درخواست شما، تیم پشتیبانی فرم استعلام را به کارشناسان مربوطه ارجاع داده و ضمن در نظر گرفتن و برنامه ریزی تمامی فعالیت ها، با شما عزیزان تماس گرفته و هماهنگی های لازم جهت بازدید از مجموعه انجام می گیرد.